Over deze website

Over deze website

Sandra in de Mustang-folderDeze website is gemaakt door Sandra de Geeter; dochter/kleindochter/achterkleindochter van de voormalige eigenaren van Mustang. De fabriek en winkel waren in de jaren '70 en '80 een speelparadijs voor mij.

De website is waarschijnlijk nooit compleet. Ik voeg geregeld foto's en informatie toe. En ondertussen gaat het speurwerk gewoon door: naar informatie, naar fietsen, naar advertenties en artikelen, naar verhalen...

Mijn vader (Henk de Geeter) deed veel speur- en zoekwerk, evenals mijn oom (Harry de Geeter). Zij waren samen de laatste vennoten van Mustang. Ook is er de nodige informatie boven water gekomen dankzij een familielid met dezelfde naam als mijn vader (Henk de Geeter uit Schoonoord). Van veel anderen heb ik foto's etc. gekregen; ik probeer de namen bij de betreffende foto's of teksten te vermelden.

Heeft u aanvullingen voor deze site of heeft u zelf een oude Mustang in uw bezit? Ik hoor het heel graag! Neem gerust contact met mij op via contact <apestaartje> mustangrijwielen.nl.                                                                                                                         

Sandra in de Mustang-folder van ca.1978